Hvordan bestiller vi kataloger?

I kan bestille LEDONs kataloger på vores hjemmeside via denne bestillingsformular eller ved at kontakte os på enten mail eller telefon.

Hvor kan vi bestille vores legeredskaber?

I kan bestille jeres legeredskaber ved at kontakte os på enten mail eller telefon.

Hvad hjælper LEDONs legepladskonsulenter med?

LEDONs konsulenter hjælper jer med alt vejledning indenfor legeredskaber, faldunderlag og indretningen af nye legearealer. Vejledningen er ganske uforpligtigende, men sikre at I får de legeredskaber, som passer til jeres behov og ønsker. Kontakt vores konsulenter for en uforpligtende samtale.

Tilbyder LEDON faldunderlag?

LEDON har flere forskellige samarbejdspartnere indenfor faldunderlag. Vi har derfor mulighed for at tilbyde jer nogle af de bedste løsninger i branchen. Vi har blandt andet helstøbt gummi, gummimåtter, kunstgræs og faldsand. Læs mere om de forskellige faldunderlag eller kontakt os for at høre om jeres muligheder.

Er alle produkter godkendt/certificeret?

Alle LEDONs produkter er certificeret, af TÜV-Hamburg, efter de sidste nye normer indenfor den europæiske standard EN 1176 og EN 1177. Læs mere omkring sikkerhed og certificering.

Kan vi selv montere produkterne?

LEDON udarbejder altid en montagevejledning til hvert produkt, således I selv har mulighed for at montere jeres nye legeredskaber. I bunden af hver produktside har I mulighed for at downloade montagevejledningen, ligesom den også leveres sammen med det bestilte produktet.

Kan LEDON montere vores legeredskaber for os?

LEDON har flere montører, som sætter legeredskaber op i hele Danmark. Kontakt os for at høre om jeres muligheder. I kan også læse mere om, hvad vi ellers kan gøre for jer.

Hvad er leveringstiden?

Leveringstiden på vores produkter kan være meget varierende. Vi bestræber os på altid at have et stort lager, således de fleste produkter kan leveres indenfor 4-7 uger. Ønsker I at forhøre jer om leveringstiden på bestemte produkter er I meget velkommen til at kontakte os.

Hvordan leveres vores produkter?

LEDONs legeredskaber pakkes på paller, og sikrer derved en nem og effektiv pakning, som både er ressourcebesparende og omkostningsbevidst. Blandt andet er flere produkter designet så de kan være på én palle. Dette mindsker risikoen for transportskader og minimerer transportomkostningerne væsentligt. Ved leveringen af et eller flere legeredskaber følger altid en montagevejledning til hvert produkt. Montagevejledningen er udarbejdet med henblik på at I som kunde nemt og hurtigt kan monterer produktet. Skulle I mod forventning have problemer med installationen af jeres nye produkt, er I naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os herom.

Fik I ikke svar på jeres spørgsmål?

I er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe jer.