Et motorisk udfordrende legesystem til de større børn i børnehaven

Gjern børnehus har fået fornyet deres legeplads med Basic legesystemet Benja. Børnehuset ønskede sig et legesystem som særligt henvender sig til de større børn i børnehaven og samtidig passede ind i omgivelserne.
Med en gulvhøjde på henholdsvis 140 cm og 190 cm samt klatrevæg, klatrenet og glidestænger er Benja et legesystem, som særligt udfordrer den grovmotoriske udvikling.

Glidestængerne er en ekstra udfordrende rutsjebane, som både kræver balance, koordinering og styrke for at rutsjeturen lykkedes. Den grovmotoriske udvikling og balancen er grundlæggende elementer for børnenes videre udvikling, bl.a. for at lære at gå, løbe og cykle. Når børn klatre laver de også krydsbevægelser mellem arme og ben, hvilket styrker samarbejdet mellem deres to hjernehalvdele. Samarbejdet er essentiel, når børnene skal lære at læse. Venstre hjernehalvdel ser hvert enkelt bogstav og højre hjernehalvdel sætter bogstaverne sammen til ord og sætninger.

Produktoversigt

LB260

Benja

LB260 Benja

Produktmål (LxBxH):
531 x 265 x 272 cm

Arealbehov (LxB):
817 x 591 cm

Maksimal faldhøjde:
264 cm

Aldersanbefaling:
Fra 4 år

Billeder

Billeder

Detaljer

Detaljer

Adresse
Søndergade 58
DK-8883 Gjern

Byggeår
2022

Vil I ringes op?

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Tag en snak med vores legepladskonsulent.