Ingen frygt for råd og forfald med et vedligeholdelsesfrit legesystem

Grundejerforeningen Vindinggård stod over for at skulle skifte deres gamle træ-legesystem ud, og deres ønske til et nyt legesystem var, at det skulle være vedligeholdelsesfrit.

Alle vores legeredskaber bliver fremstillet i det vedligeholdelsesfrie og genanvendelige materiale polyethylen. Det er slidstærk og kan holde til vekslende temperaturer samt vind og vejr. Vi giver livsgaranti på vores polyethylen, fordi vi af erfaring ved, at det kan holde. Derfor var det også det rette valg for Grundejerforeningen Vindinggård. Vedligeholdelsesfrie materialer har mange fordele, som I kan læse mere om under vores kvalitetsmaterialer.

Grundejerforeningens nye legesystem er Brody fra vores serie LEDON Basic. I denne serie har vi designet legeredskaber af høj kvalitet til en god pris. Det er muligt, da vi har optimeret interne processer og materialemængder. Legeværdien er stadig helt i top, og børnene kan derfor få mange timer til at gå på eksempelvis Brody.

Produktoversigt

LB250

Brody

LB250 Brody

Produktmål (LxBxH):
449 x 264 x 222 cm

Arealbehov (LxB):
704 x 513 cm

Maksimal faldhøjde:
214 cm

Aldersanbefaling:
Fra 4 år

Billeder

Billeder

Detaljer

Detaljer

Adresse
Holger Danskes Vej 32
DK-7100 Vejle

Byggeår
2021

Få besøg af vores legepladskonsulent

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Få et gratis og uforpligtende besøg af vores legepladskonsulent.