Legeredskaberne er både budgetvenlige og af høj kvalitet

I et af Ringkøbing-Skjern Boligforenings områder nyder børnene godt af en legeplads, der har fået tilføjet ekstra legeredskaber. Med et vippedyr og legesystemet Benja er der legeaktiviteter til både store og små børn.

Boligforeningen ønskede at øge legeværdien på deres legeplads, men det skulle samtidig være inden for deres budget. Af den grund faldt valget på LEDON Basic, som er vores mest prisbevidste serie, og pengene rækker derfor lidt længere. Legeredskaberne har samme høje kvalitet som alle vores andre redskaber, men fordi vi har optimeret både interne processer og materialemængder, kan vi give nogle særligt skarpe priser.

De mindste beboere i området har derfor nu fornøjelsen af Benja, som er et to-tårns system med masser af udfordringer til de børn, der er vilde med at klatre. Med både en klatrevæg, et stort klatrenet og glidestænger har legesytemet noget for alle. Selv de mindste børn kan få glæde af Benja, da det ene tårn er udstyret med et legepanel i bunden. Her er en lille disk og kugleramme, hvor de små børn kan øve fælleslege, eksempelvis købmand.

Produktoversigt

LB012

Bai

LB012 Bai

Produktmål (LxBxH):
85 x 28 x 87 cm

Arealbehov (LxB):
326 x 228 cm

Maksimal faldhøjde:
50 cm

Aldersanbefaling:
Fra 2 år

LB260

Benja

LB260 Benja

Produktmål (LxBxH):
531 x 265 x 272 cm

Arealbehov (LxB):
817 x 591 cm

Maksimal faldhøjde:
264 cm

Aldersanbefaling:
Fra 4 år

Billeder

Billeder

Detaljer

Detaljer

Adresse
Solsikkehaven 13
DK-6950 Ringkøbing

Byggeår
2021

Vil I ringes op?

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Tag en snak med vores legepladskonsulent.