Legepladser

Leg, motion og fantasi. Udvikling af fysik, motorik og sociale evner. Legepladsen er det uovertrufne mødested for små og store børn, hvor de kan få lejlighed til at udfolde sig frit – og med legepladserne fra LEDON er scenen sat til sjov og eventyr!

At købe en ny legeplads kan virke som en stor mundfuld. Ikke alene skal den indeholde alle de aktivitetsmuligheder, som børn holder allermest af, den skal også være slidstærk, solidt bygget, og så skal den selvfølgelig stimulere fantasien! 

Legepladser til boligforeninger, børnehaver og institutioner

Med legepladserne fra LEDON får du hele pakken. Vi er et dansk familiefirma med over 50 års erfaring med at konstruere legeredskaber og legepladser til boligforeninger, børnehaver, institutioner og andre steder, hvor små størrelser mødes. Vores legesystemer til legeplads er godkendt til offentlig brug og er udviklet i samarbejde med børn, så de både er sjove og understøttende for deres naturlige udvikling.

Køb legeplads i topkvalitet

Hos LEDON er du ikke kun sikker på topkvalitet, når du køber en legeplads. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder altid får den bedste service. Derfor tilbyder vi gratis fragt i hele Danmark, ligesom vi naturligvis gerne tager os af indretning og montering af legepladser i alle typer af boligforeninger eller institutioner. Vi har desuden alle slags legeredskaber i vores sortiment, lige fra klatrenet til balancebomme.

Køb legeplads til jungleeventyr, prinser og prinsesser

LEDONs legesystemer til legepladser er tilgængelige i flere forskellige sjove temaer. De mest populære er de tre vedligeholdelsesfrie temaserier LEDON Explore, LEDON Castle og LEDON MiniPlay. Legesystemerne stimulerer børnenes fantasi og skaber rammerne om sjove rollelege, hvor sociale og sproglige kompetencer tilegnes og udvikles på optimal vis. 

Køb ny legeplads i LEDON Explore serien og oplev en vedligeholdelsesfri serie i naturtro farver, som kombinerer det bedste fra to verdener. Mange af vores kunder er meget glade for denne serie, fordi den indgår neutralt og naturligt i grønne områder. Børnene elsker at gå på opdagelse i junglen og finde nye veje til skatten. LEDON Explore omfatter både legesystemer, legehuse, gynger og vippedyr – alt i alt en serie til børn i alle aldre.0

LEDON Castle er den ultimative temalegeplads for prinser og prinsesser. Børnene vil elske at lege i denne verden, hvor fantasien får frit spil. LEDON Castle er en serie med innovative tage, hvor solens stråler skinner gennem ruderne og giver farverige felter på jorden, som inspirer til sjove lege som f.eks. ”jorden er giftig.” 

En ny legeplads i LEDON Castle serien byder både på gyngende hængebroer, vippende fængsler, netsluser, skattekister, skjulte diamanter og meget andet sjov, som sætter gang i hjernen og får kroppen i bevægelse. Ligesom LEDON Explore er denne serie også vedligeholdelsesfri og kræver derfor ikke særlig opmærksomhed, når den først er installeret.

LEDON MiniPlay, er den nye serie til de mindste børn, med mange flotte farver og detaljer, som vækker barnets nysgerrighed. MiniPlay består af en række legeredskaber, der alle er designet i børnehøjde, hvor fokus er på understøttelse af branets naturlige nysgerrighed og undersøgelsestrang. 

Hvis du gerne vil høre mere om vores forskellige legesystemer eller har spørgsmål til redskaberne i vores sortiment, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at indrette den perfekte legeplads.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk