Leg, motion og fantasi. Udvikling af fysik, motorik og sociale evner. Legepladsen er det uovertrufne mødested for små og store børn, hvor de kan få lejlighed til at udfolde sig frit – og med legepladserne fra LEDON er scenen sat til sjov og eventyr.
Drenge leger på ny legeplads, som er leveret af dansk legeplads leverandør.
Børn leger på godkendt legeplads fra dansk legepladsleverandør.

At købe en ny legeplads kan virke som en stor mundfuld. Ikke alene skal den indeholde alle de aktivitetsmuligheder, som børn holder allermest af, den skal også være slidstærk, solidt bygget, og så skal den selvfølgelig stimulere fantasien.

Legepladser til boligforeninger, børnehaver og institutioner

Med legepladser fra LEDON får I hele pakken. Vi er et dansk familiefirma med over 50 års erfaring i at konstruere legeredskaber og legepladser til boligforeninger, børnehaver, institutioner og andre steder, hvor små størrelser mødes. Vores legesystemer til legepladsen er godkendt til offentlig brug og er udviklet i samarbejde med børn, så de både er sjove og understøttende for deres naturlige udvikling.

Boligforeninger

Grundejerforeninger

Institutioner

Havne

Andre offentlige arealer

Køb legeplads til jungleeventyr, prinser og prinsesser

LEDONs legesystemer til legepladser er tilgængelige i flere forskellige sjove temaer. Legesystemerne stimulerer børnenes fantasi og skaber rammerne om sjove rollelege, hvor sociale og sproglige kompetencer tilegnes og udvikles på optimal vis.

Stor vedligeholdelsesfri jungle legeplads med masser af legenede børn.

LEDON Explore

Små børn leger på legeplads, som er særlig egnet til institutioner.

LEDON MiniPlay

Legeplads indrettet med ridder tema og legeaktiviteter.

LEDON Castle

Børn leger på et stort pirat legeskib med masser af legeaktiviteter.

LEDON Pirates

3D tegning af ledons prisbevidste kvalitets legeredskaber.

LEDON Basic

Børn lege på ledons klassiske legeredskaber, som har været populære i mange år.

LEDON Originals

Køb legeplads i topkvalitet

Hos LEDON er I ikke kun sikker på topkvalitet, når I køber en legeplads. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder altid får den bedste service. Derfor tilbyder vi gratis fragt i hele Danmark, ligesom vi naturligvis gerne tager os af indretning og montering af legepladser i alle typer af boligforeninger eller institutioner. Vi har desuden alle slags legeredskaber i vores sortiment, lige fra klatrenet til balanceredskaber.

Leverandør af unikke legepladser til et aktivt uderum

Skal vi være med til at gøre jeres drøm om en fantastisk legeplads til virkelighed? LEDON er stolt leverandør af unikke legepladser, der skaber magiske øjeblikke for børn i alle aldre. Vores dedikation til både kreativitet og sikkerhed afspejles i hver legeplads, som vi er med til at udvikle. Derfor kan I trygt vælge os som jeres samarbejdspartner i leg og læring under åben himmel.

Vi specialiserer os i både klassiske legepladser og legepladser med tema, så I kan vælge den stil, der passer bedst til jeres vision. Uanset hvilken type legeredskaber I ønsker, er I garanteret en legeplads med høj legeværdi, som samtidig er produceret i 100 % vedligeholdelsesfrie og genanvendelige materialer. For os er en god legeplads nemlig ikke kun et sted for sjov og leg, men også et område, der kræver minimal vedligeholdelse og dermed frigør tid og ressourcer til andre vigtige opgaver.

Lad os sammen skabe en vedligeholdelsesfri legeplads, der ikke kun opfylder, men overgår jeres forventninger. Vi er klar til at realisere jeres unikke ønsker, så legepladsen bliver noget helt særligt.

Vil I ringes op?

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Tag en snak med vores legepladskonsulent.