Stik til søs på det store piratskib Victoria

Boligforeningen AAB Vejle ville gerne opdatere deres legeplads i et af deres boligområder. Den tidligere legeplads, der bestod af et klatretårn og rutsjebane, skulle fornyes. På den nye legeplads ønskede bestyrelsen et større fokus på rolleleg, ligesom de mindre børn skulle tilgodeses.

Ud fra vores forskellige tilbud valgte bestyrelsen det store piratskib Victoria fra vores temaverden LEDON Pirates. Skibet har et væld af legeaktiviteter, og det er perfekt til at engagere både store og små. Ved jorden finder I bl.a. mange bevægelige dele og tematiske elementer såsom en skattekiste, kikkert, kompas, anker osv. Disse lægger alle op til forskellige fælles- og rollelege, hvor børnene kan leve sig ind i pirat-universet. For de større børn, der gerne vil udfordre sin fysiske kunnen, er det store klatrenet i agterdækket oplagt. På det får børnene adgang til toppen af skibet og kan tage en rutsjetur ned.

Med et piratskib fra LEDON Pirates fik boligforeningen alle deres ønsker opfyldt, og børnene i området har fået et legesystem fyldt med aktiviteter og stor legeværdi. Samtidig har det flotte skib et iøjnefaldende udseende, der har stor tiltrækningskraft.

Produktoversigt

LP313

Victoria

LP313 Victoria

Produktmål (LxBxH):
727 x 488 x 380 cm

Arealbehov (LxB):
1026 x 738 cm

Maksimal faldhøjde:
140 cm

Aldersanbefaling:
Fra 3 år

Billeder

Billeder

Detaljer

Detaljer

Adresse
Mindegade 8
DK-7100 Vejle

Byggeår
2021

Vil I ringes op?

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Tag en snak med vores legepladskonsulent.