Legepladsen tåler både sol og varme

Under Spaniens varme himmelstrøg står et stort Explore-system sammen med et af vores modul-gyngestativer og et vippedyr, der fuldender legepladsen. På den offentlige legeplads er der valgt et farverigt gummiunderlag, som både fanger børnenes opmærksomhed og afgrænser legearealet. Samtidig komplimenterer underlaget Explore-systemets neutrale og grønne farver.

Legesystemet og vippedyret er begge produceret i vores vedligeholdelsesfrie polyethylen, som er særdeles slidstærk og modstandsdygtig over for sol og varme. Polyethylen er UV-stabiliseret, hvilket betyder, at de flotte farver er beskyttet mod væsentlig falmning de næste mange år. Samtidig bliver polyethylenen heller ikke brandvarm ved høje temperaturer. Børnene skal derfor ikke være bange for at brænde sig, hverken ned ad rutsjebanen, når de rører ved bevægelige dele, eller når de kravler rundt på systemets overflader. Dermed er vores materiale yderst velegnet til legepladser i et land som Spanien.

I kan læse mere om vores kvalitetsmaterialer og blive klogere på, om materialevalget også er det rette for jer.

Legesystemet er en udgået model og fremgår derfor ikke i produktoversigten.

Produktoversigt

1190

Metalgyngestativ

1190 Metalgyngestativ

Produktmål (LxBxH):
796 x 227 x 224 cm

Arealbehov (LxB):
796 x 725 cm

Maksimal faldhøjde:
136 cm

Aldersanbefaling:
Fra 1 år

LC048

Frø

LC048 Frø

Produktmål (LxBxH):
85 x 40 x 93 cm

Arealbehov (LxB):
285 x 240 cm

Maksimal faldhøjde:
45 cm

Aldersanbefaling:
Fra 1 år

Billeder

Billeder

Detaljer

Detaljer

Adresse
Vicente Beltran Heredia Plaza 84
01010 Gasteiz, Araba, Spanien

Byggeår
2019

Vil I ringes op?

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Tag en snak med vores legepladskonsulent.