Skræddersyet tunnelrutsjebane til den moderne legeplads

I et beboelsesområde i Singapore er der skabt et rekreativt område, der gør lokalmiljøet mere attraktivt. Som en del af dette område finder I en moderne og iøjnefaldende legeplads, hvor en af vores tunnelrutsjebaner tilføjer ekstra legeværdi til det eksisterende legesystem. Tunnelen er specialdesignet til netop denne legeplads, og derfor er udformningen helt unik.

Vi har i mange år skræddersyet tunnelrutsjebaner til offentlige legepladser, og vores kvalitet af tunnelrør er blandt de førende på markedet. Med vores program TunnelMaker kan vi konstruere en tunnel til præcis det formål, I måtte ønske. Alle vores tunneler overholder selvfølgelig den europæiske sikkerhedsstandard EN 1176, ligesom de er certificeret af TÜV. Hvis I vil vide mere om vores tunneler og se flere eksempler på forskellige løsninger, kan I læse mere på vores side om tunnelrutsjebaner.

Produktoversigt

Specialdesignet tunnelrutsjebane

Specialdesignet tunnelrutsjebane

Aldersanbefaling:
Fra 3 år

Billeder

Billeder

Detaljer

Detaljer

Adresse
Singapore

Byggeår
2019

Vil I ringes op?

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Tag en snak med vores legepladskonsulent.