Den vedligeholdelsesfri legeplads giver mere tid til leg

På Gartnervænget i Ringkøbing har Ringkøbing-Skjern Boligforening fået en ny flot LEDON Explore-legeplads. Det var et krav til legepladsen, at den skulle være lavet i vedligeholdelsesvenlige materialer. Boligforeningen ville gerne undgå at skulle bruge tid på eksempelvis at male redskaberne eller frygte for råd i materialerne. Samtidig ønskede de, at legepladsen skulle være attraktiv for områdets børn.

Alle vores legeredskaber bliver fremstillet i det vedligeholdelsesfrie og genanvendelige materiale polyethylen. Vi giver livsgaranti på vores polyethylen, fordi vi af erfaring ved, at det kan holde. På den måde var boligforeningens krav opfyldt fra start, og de kunne frit vælge imellem vores temaverdner for at finde et design, der ville passe til dem. Valget faldt på Explore-seriens store Virok-legesystem, et Offroader-legehus samt et gyngestativ.

LEDON Explore er en af vores mest populære serier. Den passer til en bred aldersgruppe og har et stort udvalg af legeredskaber i naturlige farver. Børnene elsker jungle-temaet, hvor de kan lege opdagelsesrejsende, og de tematiske legeredskaber tiltrækker derfor børnene og lægger op til sjove lege.

Preben Langelund Hamborg, der er inspektør for Ringkøbing-Skjern Boligforening, har været meget tilfreds med processen og udtaler følgende om forløbet:

Samarbejdet med LEDON har været yderst professionelt. Der bliver i fællesskab fundet løsninger ud fra ønsker og behov til legepladsen. Den færdige legeplads lever fuldt op til vores forventninger. Med denne legeplads har vi aktiviteter for områdets børn i mange år, hvor vi kun behøver et minimalt vedligehold, hvilket er en fordel i driften. Jeg vil helt sikkert anbefale LEDON til andre, det er en virksomhed, som leverer det, de lover, til aftalt tid.

Preben Langelund Hamborg, Inspektør

Produktoversigt

1170

Metalgyngestativ

1170 Metalgyngestativ

Produktmål (LxBxH):
334 x 227 x 224 cm

EX365

Virok

EX365 Virok

Produktmål (LxBxH):
828 x 661 x 391 cm

Arealbehov (LxB):
1071 x 961 cm

Maksimal faldhøjde:
140 cm

Aldersanbefaling:
Fra 2 år

EX080

Explore Offroader

EX080 Explore Offroader

Produktmål (LxBxH):
162 x 83 x 125 cm

Arealbehov (LxB):
462 x 383 cm

Maksimal faldhøjde:
51 cm

Aldersanbefaling:
Fra 1 år

1110

Dækgyngesæde

1110 Dækgyngesæde

Aldersanbefaling:
Fra 3 år

1113

Babygyngesæde

1113 Babygyngesæde

Produktmål (LxBxH):
45 x 35 x 30 cm

Aldersanbefaling:
Fra 1 år

Billeder

Billeder

Detaljer

Detaljer

Adresse
Gartnervænget 14
DK-6950 Ringkøbing

Byggeår
2021

Vil I ringes op?

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Tag en snak med vores legepladskonsulent.