Tre nye legepladser til områdets børn

I Aabenraa har vi haft et større samarbejde med Kolstrup Boligforening. De har nemlig fået tre nye legepladser i løbet af 2021. Projekterne ved henholdsvist Præsteskoven, Frueløkke og Uglekær har alle skullet opfylde boligforeningens ønsker om legepladser med lang holdbarhed, fokus på sikkerhed samt enkle og gode løsninger.

Det er vi kommet i mål med, da vi kun tilbyder legeredskaber i vedligeholdelsesfrie materialer, som er slidstærke og kan holde til vind og vejr. Ligeledes får vi alle vores redskaber sikkerhedscertificeret efter den europæiske standard EN 1176. På den måde har vi sikret legepladsens sikkerhed og holdbarhed.

I forhold til at finde frem til simple og gennemtænkte løsninger er arealerne blevet veludnyttet med redskaber fra vores LEDON Explore-serie. Serien rammer en bred aldersgruppe, og den er designet i naturlige og neutrale farver. Legeredskaberne er udviklet i samarbejde med børn, og legeværdien er derfor i top, da både det tematiske udseende og legeaktiviteterne sætter gang i børnenes fantasi.

Carsten Nielsen, som er ejendomsinspektør ved Kolstrup Boligforening, er meget tilfreds med samarbejdet om legepladserne og udtaler følgende:

Jeg har oplevet hurtig respons, når jeg har taget kontakt til LEDON. Der er hurtigt blevet taget hånd om den opgave, jeg kom med. Ingen tvivl om, at LEDON har et godt produkt med lang holdbarhed, men også med farver, som tiltaler børn og unge. Grundtanken bag valget af farver mv., hvor børnene bliver inddraget, er en tiltalende tanke.

Carsten Nielsen, Ejendomsinspektør

Produktoversigt

1172EXA

Metalgyngestativ

1172EXA Metalgyngestativ

Produktmål (LxBxH):
334 x 227 x 243 cm

Arealbehov (LxB):
334 x 706 cm

Maksimal faldhøjde:
129 cm

Aldersanbefaling:
Fra 3 år

EX143

Lumka

EX143 Lumka

Produktmål (LxBxH):
451 x 550 x 339 cm

Arealbehov (LxB):
886 x 701 cm

Maksimal faldhøjde:
225 cm

Aldersanbefaling:
Fra 3 år

EX080

Explore Offroader

EX080 Explore Offroader

Produktmål (LxBxH):
162 x 83 x 125 cm

Arealbehov (LxB):
462 x 383 cm

Maksimal faldhøjde:
51 cm

Aldersanbefaling:
Fra 1 år

Billeder

Billeder

Detaljer

Detaljer

Adresse
Uglekær 100
DK-6200 Aabenraa

Byggeår
2021

Få besøg af vores legepladskonsulent

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Få et gratis og uforpligtende besøg af vores legepladskonsulent.