Camping De Berenkuil er en børnevenlig campingplads i Grolloo i Holland. Området har intet mindre end 25 legepladser foruden det store indendørs legeland. Det indendørs legeland byder på uendelig timers leg højt oppe i de store net, træhytter og klatrebaner. Fra træhytterne går turen ned via en af de store blå tunnelrutsjebaner fra LEDON.

I projektet har det været vigtigt med et præcis design af tunnelrusjebanerne, for at sikre korrekt montage og undgå sammenstød med de høje træstolper. Dette er sikret igennem vores digitale program TunnelMaker, som gør det muligt at designe tunnelrutsjebaner meget præcist.

LEDONs tunnelrutsjebaner er nemmere at montere på allerede eksisterende legesystemer. Med 5 forskellige farver og 8 forskellige rørtyper er der et utal af muligheder for at designe en tunnelrutsjebane, som passer til dine ønsker og behov. Vi hjælper dig gerne med at designe tunnelrutsjebanen så den passer til dit legetårn. Send os en mail på eller ring 74 82 65 65, så svarer vi hurtigst muligt.

Produktoversigt

Specialdesignet tunnelrutsjebane

Specialdesignet tunnelrutsjebane

Aldersanbefaling:
Fra 3 år

Billeder

Billeder

Detaljer

Detaljer

Adresse
De Pol 15, 9444 XE Grolloo
Holland

Byggeår
2016

Få besøg af vores legepladskonsulent

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Få et gratis og uforpligtende besøg af vores legepladskonsulent.