Nu kan store og små tage på jungletur i parken

I et skønt område omgivet af grønne træer står tre-tårns legesystemet Arkon. Det er fra vores Explore-serie, og med sine naturlige farver passer det perfekt til omgivelserne.

Arkon er designet med masser af sjove legeaktiviteter til børn i alle aldre. De små kan lege gemmeleg i junglehytten eller forsøge sig med en tur gennem tunnelrutsjebanen, der har en lav starthøjde. Alt imens kan de større børn udfordre deres motorik over junglebroen til det høje tårn og tage en rutsjetur ned derfra med fuld fart på.

Når vi udvikler nye legeredskaber, har vi altid børnene med i designprocessen. De kommer med inputs og idéer, som voksne aldrig selv ville have tænkt på. Det betyder, at når vi står med et færdigt produkt, ved vi med sikkerhed, at børnene synes, det er sjovt. Vil I vide mere om, hvordan vi sikrer, at vores legeredskaber er med til at understøtte børnenes udvikling? Læs mere om, hvordan vi udvikler med børn.

Produktoversigt

EX355

Arkon

EX355 Arkon

Produktmål (LxBxH):
884 x 543 x 391 cm

Arealbehov (LxB):
1128 x 793 cm

Maksimal faldhøjde:
140 cm

Aldersanbefaling:
Fra 2 år

Billeder

Billeder

Detaljer

Detaljer

Adresse
43 Avenue de Sainte-Cécile
83160 La Valette-du-Var
Frankrig

Byggeår
2019

Få besøg af vores legepladskonsulent

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Få et gratis og uforpligtende besøg af vores legepladskonsulent.