Balancebom og balanceredskaber

Udendørs legeredskaber

Hos LEDON har vi over 45 års erfaring med produktion af udendørs legeredskaber og etablering af legepladser. Vi er eksperter i at skabe udearealer med høj legeværdi. Og det er afgørende for børnenes udvikling. Undersøgelser viser nemlig, at jo flere kvadratmeter pr. barn, desto færre konflikter. Derfor spiller uderummet en afgørende betydning for en sjov og udviklende hverdag. Læs her, hvordan vi gennem tre generationer har specialiseret os i at understøtte børns leg.

Vedligeholdelsesfrie legeredskaber til udendørs brug

Når børnene leger på legepladsen, får de masser af frisk luft og D-vitamin fra solens stråler. Og uanset vejr, så har legepladsen altid noget at byde på. Vores udendørs legeredskaber er skabt i vedligeholdelsesfri materialer, og gulvene er skridsikre. Derfor handler det bare om den rette påklædning og så af sted! Vælger du en legeplads fra LEDON, er der ingen risiko for frostskader eller brandvarme rutsjebaner på en varm sommerdag. Derimod er der masser af muligheder for at træde ind i en verden af sjov leg.

Legepladsen er et samlingspunkt – et sted, hvor man får nye venner. Om det gælder i børnehaven, i skolens frikvarter, nedenfor boligblokken eller ovre i parken, så er legepladsen et sted, hvor man mødes og leger på kryds og tværs. Med vores udendørs legeredskaber er der garanti for hundredevis af timers sjov leg.

Vores udendørs legeredskaber designes og produceres i Danmark

Løsningerne er helstøbte og tilpasses ethvert areal og budget. Hos os får du en personlig konsulent, som gratis og uforpligtende kommer forbi til en snak om dine ønsker og behov. Efterfølgende udarbejder vi et indretningsforslag, så du med det samme har overblik over dine muligheder og ikke mindst budgettet for dit projekt. Det sikrer de bedste legeoplevelser for børn i alle aldre. Kontakt os allerede i dag og book et møde med en konsulent.

Det er børnene, der skal bruge vores udendørs legeredskaber, og derfor udvikler vi selvfølgelig vores løsninger i samarbejde med dem. Målet er at skabe størst mulige legeværdi, og når vi lader os inspirere af børnenes verden og fantasi, kan vi designe aktiviteter lige efter deres smag. Det handler om at stimulere, udfordre og udvikle deres naturlige leg – om at skabe rammer for deres rollelege og eksperimenter med krop, sprog og samspil. Vores udendørs legeredskaber giver dem lyst til at lege og øve sig i dagliglivets mange gøremål og samspil.

Udendørs legeredskaber til institutioner

Der er stor forskel på de behov, den enkelte legeplads skal indfri. Dog gælder det generelt for institutioner, at de udendørs legeredskaber skal målrettes børn i alderen 1-12 år. Hos LEDON har vi legepladser, som er skræddersyet til institutionernes forskellige aldersgruppe. Særligt vores temaserier er populære, fordi de netop støtter op om børnenes udvikling og rolleleg. Læs mere her om vores tilbud til institutioner.

Børn skal have plads til at lege. Og deres leg skal foregå i rammer, hvor der er styr på alt fra kvalitetsmaterialer til sikre faldunderlag. Alle vores løsninger overholder den europæiske standard EN 1176, og alle certificeringer er foretaget af TÜV eller tilsvarende. Det er din vished for, at alle godkendelser og sikkerhedskrav er i orden.

Lad dig inspirere af vores mangfoldige verden. Gå på opdagelse og se, hvordan vores udendørs legeredskaber er udsprunget af børnenes eget univers. Se vores store udvalg af legeredskaber her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Gordon Avenue Play Area, UK

I Winchester i Storbritannien er etableret en stor legepark, med mange forskellige legeredskaber, til børn…