previous arrow
next arrow
Slider

Balancebane: Balancebom & balanceredskaber til legepladsen

En linedanser holder tungen lige i munden. Krokodiller snapper efter en vovehals, mens han balancerer henover den frådende flod. Superhelten overvinder superskurken ved at hoppe elegant fra tag til tag. Balanceredskaberne fra LEDON giver garanti for levende leg, fri fantasi og sund, fysisk udfoldelse.

Skridt for skridt, sejr for sejr. Børnene skal virkelig koncentrere sig, når de stiger op på en balancebom. Derfor er en balancebane med balanceredskaber på legepladsen det helt rigtige sted at starte, hvis I vil give børn de bedste forudsætninger for at kunne udvikle sine fysiske, mentale og sociale egenskaber bedst muligt.

Balanceredskaber der styrker balancesansen

Når børn leger på balanceredskaber på en balancebane, bliver deres balancesans styrket sammen med koncentrationsevnen og selvtilliden. Følelsen af at kunne balancere og kontrollere sin krop giver nemlig gåpåmod og lyst til nye udfordringer, som for eksempel at erobre et klatrenet. Balanceredskaberne fra LEDON er desuden ikke kun udviklet til børn, men også sammen med dem, så de passer perfekt til deres ønsker og behov.

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til balancebaner. Vi hjælper jer gerne med at designe jeres egen balancebane med balanceredskaber, som passer til jeres ønsker og behov.

Balance og motorik har ikke kun betydning for den fysiske formåen. Også evnen til at tale, læse og skrive afhænger af barnets balancesans. Derfor er en balancebom et fantastisk redskab for børn i alle aldre, der kombinerer morskab, udfordring samt kropslig og mental udvikling.

Hos LEDON har vi over 50 års erfaring med at udvikle legeredskaber til store og små, der er nemme at montere og bruge. Vores balancebomme- og redskaber produceres i Danmark, hvilket sikrer både høj kvalitet og kort leveringstid.

Læs mere under produkterne ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

God, bedre, balance

Hos LEDON har vi stor fokus på sikkerhed, når vi designer og producerer vores legeredskaber til en balancebane, eksempelvis. Man kan for eksempel sagtens balancere om kap på vores balancebomme, da de trygt kan bruges af flere børn på samme tid.

Trædefladerne er skridsikre, så balancebommene er perfekte til udendørs brug i al slags vejr, ligesom det patenterede fjedresystem tåler vip i alle retninger, uden at de små vildbasser risikerer at få fingrene i klemme.

I skal altså kun fokusere på at sammensætte de forskellige balanceredskaber, som danner den rette balancebane for jer. Sikkerhed og høj kvalitet går igen og er den samme, uanset hvilke balanceredskaber I vælger.

I kan vælge trædesten i forskellige størrelser til jeres balancebane, hvor børn kan hoppe fra sten til sten eller balancere på et ben. Hertil kan I vælge en tømmerflåde, der hviler på 3 fjedere, som muliggør vip i alle retninger. Børnene kan stå flere på tømmerflåden, det gør det ekstra svært at holde balancen.

Få legen og fantasien til at gå op i en højere enhed med en slingrebro nær den farlige krokodille, som man ligeledes kan balancere på.

Mulighederne er mange, og fantasien hos børn er stor. Derfor er der rig mulighed for, at I kan vælge balanceredskaber, der skaber den helt rette balancebane til jeres børn.

Vedligeholdelsesfrie balanceredskaber

I det hele taget er balanceredskaberne fra LEDON en god investering for institutioner og boligforeninger, da de hverken skal vedligeholdes, males eller lakeres. Tværtimod kan redskaberne holde i årevis, til stor glæde for kommende generationer af legelystne småfolk, der vil begive sig ud på en balancebane.

Det er både nemt og bekvemt at bestille balancebomme- og redskaber hos LEDON. Vi kan stå for både levering, montering og indhentning af alle nødvendige tilladelser, og vi tilbyder fri fragt i hele Danmark. Husk, at vi også har mange andre sjove legeredskaber i vores sortiment, for eksempel legehuse, rutsjebaner og vippedyr til de gyngeglade.

FAQ

Er balancebommen sikker for børnene?

Hvis balanceredskabet har den rette certificering lever det op til strenge krav om sikkerhed og kvalitet. Derudover kræver redskaberne ikke faldunderlag, da højden på redskaberne under én meter. Hos LEDON er alle vores legeredskaber godkendt efter den europæiske standard EN1176.   

Hvad typer af balancebom er der? 

Balanceredskaber kommer i mange forskellige modeller alt efter hvilken udbyder du handler ved. Hos LEDON tilbyder vi et alsidigt udvalg af redskaber, hvor du bl.a. finder trædesten i forskellige højder samt redskaber med og uden fjedre. Alle redskaberne kan stå selv eller de kan samles til en større tarzanbane. 

Hvordan er balancebommen god for balancen? 

En lille overflade eller usikker grund sætter gang i alle børnenes muskler og deres koncentrationsevne for at de kan blive stående og holde balance. På balancebommen og andre balanceredskaber bliver børnenes balanceevner dermed udfordret, og dette er med til at styrke både deres fysiske og kognitive udvikling. 

Hvilken balancebom skal du vælge? 

Med et stort udvalg af balanceredskaber kan det være en fordel at tænke over visse ting inden du skal vælger. Skal redskabet stå selv, passe ind i en eksisterende legeplads eller bruges som del af en tarzanbane? Har du brug for inspiration og vejledning kan du altid se eksempler her på siden eller kontakte os for en uforpligtende snak.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Beslag

Alle beslag er varmgalvaniseret for at undgå korrosion. Beslagene er designet med afrundede kanter, så…