previous arrow
next arrow
Slider

Balancebom & balanceredskaber til legepladsen

En linedanser holder tungen lige i munden. Krokodiller snapper efter en vovehals, mens han balancer henover den frådende flod. Superhelten overvinder superskurken ved at hoppe elegant fra tag til tag. Balanceredskaberne fra LEDON giver garanti for levende leg, fri fantasi og sund, fysisk udfoldelse.

Skridt for skridt, sejr for sejr. Børnene skal virkelig koncentrere sig, når de stiger op på en balancebom. Derfor er en legeplads med balanceredskaber det helt rigtige sted at starte, hvis man vil give børn de bedste forudsætninger for at kunne fungere optimalt – både fysisk, mentalt og socialt.

Balanceredskaber der styrker balancesansen

Når børn leger på balanceredskaber, styrkes balancesansen, men også koncentrationsevnen og selvtilliden. Følelsen af at kunne balancere og kontrollere sin krop giver nemlig gåpåmod og lyst til nye udfordringer, som for eksempel at erobre et klatrenet. Balanceredskaberne fra LEDON er desuden ikke kun udviklet til børn, men også sammen med dem, så de passer perfekt til deres ønsker og behov.

Balance og motorik har ikke kun betydning for den fysiske formåen. Også evnen til at tale, læse og skrive afhænger af barnets balancesans. Derfor er en balancebom et fantastisk redskab for børn i alle aldre, der kombinerer morskab, udfordring og kropslig- og mental udvikling. Hos LEDON har vi over 50 års erfaring med at udvikle legeredskaber til store og små, der er nemme at montere og bruge. Vores balancebomme- og redskaber produceres i Danmark, hvilket sikrer både høj kvalitet og kort leveringstid.

Læs mere under produkterne ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

God, bedre, balance

Hos LEDON har vi stor fokus på sikkerhed, når vi designer og producerer vores legeredskaber. Man kan for eksempel sagtens balancere om kap på vores balancebomme, da de trygt kan bruges af flere børn ad gangen. Trædefladerne er skridsikre, så balancebommene er perfekte til udendørs brug i al slags vejr, ligesom det patenterede fjedresystem tåler vip i alle retninger, uden at de små vildbasser risikerer at få fingrene i klemme.

Vedligeholdelsesfrie balanceredskaber

I det hele taget er balanceredskaberne fra LEDON en god investering for institutioner og boligforeninger, da de  hverken skal vedligeholdes, males eller lakeres. Tværtimod kan redskaberne holde i årevis, til stor glæde for kommende generationer af legelystne småfolk. 

Det er både nemt og bekvemt at bestille balancebomme- og redskaber hos LEDON. Vi kan stå for både levering, montering og indhentning af alle nødvendige tilladelser, og vi tilbyder fri fragt i hele Danmark. Husk, at vi også har mange andre sjove legeredskaber i vores sortiment, for eksempel legehuse, rutsjebaner og vippedyr til de gyngeglade.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Tov og net

Alle tov og net er fremstillet af taifun­tov med 6 slåninger, som hver har 8…