Legepladsredskaber

LEDON udvikler og producerer vedligeholdelsesfri legepladsredskaber til legepladser over hele verden.

Legepladsredskaberne er udviklet i samarbejde med børn og er designet med henblik på størst mulige legeværdi. Legepladsredskaberne stimulerer børnenes naturlige udvikling og lader dem eksperimentere med alt fra motorik til socialt samspil. Alle vores løsninger overholder selvfølgelig den europæiske standard EN 1176, og dermed er der styr på alle godkendelser og sikkerhedskrav.

Hos LEDON finder du et stort udvalg af legepladsredskaber.

Om det kun gælder et enkelt gyngestativ eller en samlet løsning med legepladsredskaber til børn i alle aldre, så er LEDON klar med et godt bud på den optimale legeplads. Vores løsninger er helstøbte og kan tilpasses ethvert areal og budget. Med en personlig konsulent og et gratis og uforpligtende indretningsforslag garanterer vi, at du får en optimal legeplads med mange timers sjov leg for børn i alle aldre.

Se vores store udvalg af legepladsredskaber herunder.

LEDONs legepladsredskaber er udviklet i samarbejde med børn

Selvom vi er specialister i børns leg, så tager vi de "rigtige" specialister – nemlig børnene – med på råd, når vi designer legeoplevelser. Vi lader os nemlig inspirere af børnenes idéer og fantasi, og kombineret med indgående viden om børns motoriske og sociale udvikling, skaber vi legepladsredskaber i verdensklasse.

Med de rigtige legepladsredskaber sikrer du mange timers god leg. Leg, som udfordrer, stimulerer og skaber gode venskaber. Legepladsen er børnenes zone, hvor de har mulighed for at eksperimentere med livet, som det ser ud i børnehøjde. Vi skaber inspirerende og sikre rammer, som styrker dem i deres naturlige udvikling. Vi ved, at børnene kan lide vores legepladsredskaber, for vi har skabt verdens bedste leveoplevelser i over 45 år. Læs mere om vores historie lige her.

Få besøg af en konsulent som er ekspert i vores legepladsredskaber

Sammen med dig finder vi frem til den løsning, der passer til behovet på din legeplads. Vi kigger selvfølgelig på areal og budget, men også på sammensætningen af aldersgrupper. Vi kommer gerne forbi, og du får et gratis og uforpligtende indretningsforslag, som du kan tage med videre til din bestyrelse eller andre beslutningstagere. For en investering i legepladsredskaber er en stor beslutning, og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige leverandør fra start. Vores løsninger er vedligeholdelsesfri, og vi garanterer mange timers sjov leg for alle aldre.

Book en konsulent lige her. Vi vender tilbage i løbet af to hverdage, så vi kan aftale en tid. Efter besøget er vi klar med både indretningsforslag og budget i løbet af kun 8-10 hverdage. For institutioner anbefaler vi, at du læser mere her, hvor vi har samlet information om vores større legepladsprojekter.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk