LEDON udvikler og producerer vedligeholdelsesfri legepladsredskaber til institutioner, bolig- og grundejerforeninger over hele Danmark.
Børn leger på godkendte legepladsredskaber på offentlig legeplads.
Børn leger på ledon legeredskaber på offentlig legeplads.

Legepladsredskaberne er udviklet i samarbejde med børn og er designet med henblik på størst mulig legeværdi. Legepladsredskaberne stimulerer børnenes naturlige udvikling og lader dem eksperimentere med alt fra motorik til socialt samspil. Alle vores løsninger overholder selvfølgelig den europæiske standard EN 1176, og dermed er der styr på alle godkendelser og sikkerhedskrav.

Hos LEDON finder I et stort udvalg af legepladsredskaber

Børn leger på legeredskaber på offentlig legeplads.
Legeredskaber fra vores MiniPlay-serie er specielt designet til børn i alderen 0-4 år.

Om det kun gælder et enkelt gyngestativ eller en samlet løsning med legepladsredskaber til børn i alle aldre, så er LEDON klar med et godt bud på den optimale legeplads. Vores løsninger er helstøbte og kan tilpasses ethvert areal og budget. Med en personlig konsulent og et gratis og uforpligtende indretningsforslag garanterer vi, at I får en optimal legeplads med mange timers sjov leg for børn i alle aldre.

Vores legepladsredskaber kommer i flere forskellige designs der kan passe ind i enhver institution, bolig- og grundejerforening. Vi har et udvalg af temaverdner, som kan skabe et helt univers til bl.a. pirater og opdagelsesrejsende. Disse temalegeredskaber er med til at understøtte børnenes fantasi og kreativitet, ligesom de styrker deres motoriske, kognitive og sociale udvikling med masser af legeaktiviteter.

Skulle I i stedet ønske mere neutrale og minimalistiske redskaber, så har vi også serier der fremstår tidløse i deres udseende og ikke fylder i udemiljøet. På den måde har vi sikret at vi kan sammensætte børnenes drømmelegeplads, hvad end den måtte være.

Læs mere om vores legepladsredskaber
under oversigten …

Balanceredskaber

Borde og bænke

Gynger

Karruseller

Klatrenet

Legehuse

Legesystemer

Parkmøbler

Rutsjebaner

Sandkasser

Spinners

Sportsudstyr

Svævebaner

Tarzanbaner

Trampoliner

Tunnelrutsjebaner

Vippedyr

Vipper

LEDONs legepladsredskaber er udviklet i samarbejde med børn

Ledons legeredskaber til legepladser er udviklet sammen med børn.

Selvom vi er specialister i børns leg, så tager vi de "rigtige" specialister – nemlig børnene – med på råd, når vi designer legeoplevelser. Vi lader os nemlig inspirere af børnenes idéer og fantasi, og kombineret med indgående viden om børns naturlige udvikling, skaber vi legepladsredskaber i verdensklasse.

Med de rigtige legepladsredskaber sikrer I mange timers god leg. Leg, som udfordrer, stimulerer og skaber gode venskaber. Legepladsen er børnenes zone, hvor de har mulighed for at eksperimentere med livet, som det ser ud i børnehøjde. Vi skaber inspirerende og sikre rammer, som styrker børnene i deres naturlige udvikling. Vi ved, at børnene kan lide vores legepladsredskaber, for vi har skabt verdens bedste legeoplevelser i over 50 år.

Få besøg af en konsulent som er ekspert i vores legepladsredskaber

Sammen med jer finder vi frem til den løsning, der passer til behovet på jeres legeplads. Vi kigger selvfølgelig på areal og budget, men også på sammensætningen af aldersgrupper. Vi kommer gerne forbi, og I får et gratis og uforpligtende indretningsforslag, som I kan tage med videre til jeres bestyrelse eller andre beslutningstagere. For en investering i legepladsredskaber er en stor beslutning, og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige leverandør fra start. Vores løsninger er vedligeholdelsesfri, og vi garanterer mange timers sjov leg for alle aldre.

Ønsker I at vide mere om legepladsredskaber til institutioner? Så anbefaler vi vores rådgivningsside til institutioner. Ligeledes kan I som grundejerforening besøge denne side her, hvis I vil blive klogere på, hvad I skal være særligt opmærksomme på, når der skal investeres i en ny legeplads.

Få besøg af vores legepladskonsulent

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Få et gratis og uforpligtende besøg af vores legepladskonsulent.