Legepladsredskaber

LEDON udvikler og producerer vedligeholdelsesfri legepladsredskaber til institutioner, bolig- og grundejerforeninger over hele Danmark.

Legepladsredskaberne er udviklet i samarbejde med børn og er designet med henblik på størst mulig legeværdi. Legepladsredskaberne stimulerer børnenes naturlige udvikling og lader dem eksperimentere med alt fra motorik til socialt samspil. Alle vores løsninger overholder selvfølgelig den europæiske standard EN 1176, og dermed er der styr på alle godkendelser og sikkerhedskrav. Læs mere om legeplads regler og sikkerhed her.

Hos LEDON finder du et stort udvalg af legepladsredskaber

Om det kun gælder et enkelt gyngestativ eller en samlet løsning med legepladsredskaber til børn i alle aldre, så er LEDON klar med et godt bud på den optimale legeplads. Vores løsninger er helstøbte og kan tilpasses ethvert areal og budget. Med en personlig konsulent og et gratis og uforpligtende indretningsforslag garanterer vi, at du får en optimal legeplads med mange timers sjov leg for børn i alle aldre.

Vores legepladsredskaber kommer i flere forskellige designs der kan passe ind i enhver institution, bolig- og grundejerforening. Vi har et udvalg af temaverdner, som kan skabe et helt univers til bl.a. pirater og opdagelsesrejsende. Disse temalegeredskaber er med til at understøtte børnenes fantasi og kreativitet, ligesom de styrker deres motoriske, kognitive og sociale udvikling med masser af legeaktiviteter.  Skulle du i stedet ønske mere neutrale og minimalistiske redskaber, så har vi også serier der fremstår tidløse i deres udseende og ikke fylder i udemiljøet. På den måde har vi sikret at vi kan sammensætte børnenes drømmelegeplads, hvad end den måtte være.

Se vores store udvalg af legepladsredskaber til institutioner, bolig- og grundejerforeninger herunder.

LEDONs legepladsredskaber er udviklet i samarbejde med børn

Selvom vi er specialister i børns leg, så tager vi de "rigtige" specialister – nemlig børnene – med på råd, når vi designer legeoplevelser. Vi lader os nemlig inspirere af børnenes idéer og fantasi, og kombineret med indgående viden om børns naturlige udvikling, skaber vi legepladsredskaber i verdensklasse.

Med de rigtige legepladsredskaber sikrer du mange timers god leg. Leg, som udfordrer, stimulerer og skaber gode venskaber. Legepladsen er børnenes zone, hvor de har mulighed for at eksperimentere med livet, som det ser ud i børnehøjde. Vi skaber inspirerende og sikre rammer, som styrker dem i deres naturlige udvikling. Vi ved, at børnene kan lide vores legepladsredskaber, for vi har skabt verdens bedste legeoplevelser i over 50 år. Læs mere om LEDON lige her.

Få besøg af en konsulent som er ekspert i vores legepladsredskaber

Sammen med dig finder vi frem til den løsning, der passer til behovet på din legeplads. Vi kigger selvfølgelig på areal og budget, men også på sammensætningen af aldersgrupper. Vi kommer gerne forbi, og du får et gratis og uforpligtende indretningsforslag, som du kan tage med videre til din bestyrelse eller andre beslutningstagere. For en investering i legepladsredskaber er en stor beslutning, og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige leverandør fra start. Vores løsninger er vedligeholdelsesfri, og vi garanterer mange timers sjov leg for alle aldre.

Book en konsulent lige her. Vi vender tilbage i løbet af to hverdage, så vi kan aftale en tid. Efter besøget er vi klar med både indretningsforslag og budget i løbet af kun 8-10 hverdage.

Ønsker du at vide mere om legepladsredskaber til institutioner anbefaler vi, at du læser videre her, hvor vi har samlet information om vores større legepladsprojekter. Ligeledes kan du som grundejerforening besøge denne side her, hvis du vil blive klogere på, hvad du skal være særlig opmærksom på, når der skal investeres i en ny legeplads.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk